Tanden Bleken

 

Tandbleken op basis van zouten, niet schadelijk voor tandvlees en tandglazuur.

Wij zijn gespecialiseerd in non-peroxide tanden bleken. Tanden bleken op basis van zouten, niet schadelijk voor tandvlees en tandglazuur. In 1 behandelsessie krijgt u 2 opeenvolgende bleekbehandelingen (VIP). Ook is het mogelijk om, als u gebit al behoorlijk wit is, om een enkelvoudige behandeling (1/2 uur) te boeken. Uw tanden worden uiteindelijk tot 9 tinten lichter.

Als u witte tanden heeft, wilt u ze ook graag wit houden. Nazorg is heel belangrijk voor een duurzaam resultaat. Daarom is een flacon met 50 ml. V-White een onderdeel van de behandeling. Deze neemt u mee naar huis. Regelmatig poetsen met V-White houdt uw tanden wit, onderhoudt uw tandvlees en voorkomt aanslag en vlekken.

Doet het pijn?
Nee, de behandeling is pijnloos. De bleekgel heeft een prettige, frisse smaak. Is de behandeling veilig? Ja, wij werken met een bleekgel op basis van natriumbicarbonaat. Hierin zitten geen schadelijke stoffen. Dit is 100% veilig, zelfs bij gevoelige tanden.

Mag ik na de behandeling niet eten en drinken?
Gebruik de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen. Witte rijst, kwark en witbrood zijn geen probleem.

Hoelang duurt de behandeling?
Voor optimale resultaten 2 opeenvolgende behandelingen van 25 minuten, in totaal 1 uur. Is het LED-licht schadelijk? Nee, dit is 100% veilig.

Waarom wordt er een mondspreider gebruikt en geen bitje?
Met een mondspreider schijnt het LED-licht direct op de tanden met bleekgel. Daarom werkt deze methode beter dan met een bitje. De tanden worden witter en het effect blijft langer zichtbaar.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Met de kleurtintenvergelijker wordt de huidige kleur van uw tanden bepaald. Acceleratiespray wordt aangebracht op een vingerdoekje en daarmee wordt het gebit gereinigd. Er wordt een mondspreider aangebracht in uw mond. De LED-bleeklamp wordt ruim 25 minuten op uw tanden gericht. Als de bleekgel is uitgewerkt, wordt bij de VIP-behandeling nieuwe bleekgel aangebracht voor nogmaals 25 minuten. Hierna spoelt uw de mond. Aan het einde van de behandeling ziet u met de kleurtintvergelijker de nieuwe kleur van uw tanden.

Tarieven:
Standaard tandenbleken behandeling 30 minuten NU € 39,- Ipv € 59,- 

Vip tandenbleken behandeling 60 minuten Normaal € 79,- NU slechts €59,-