Specialistische behandelingen

Specialistische huid behandelingen Auric Skincare

Specialisatie

IPL-laserontharing:
nooit meer je oksels en benen scheren? Nooit meer de donkere haren op je bovenlip epileren? Nooit meer je bikinilijn harsen? Dat klinkt voor menig vrouw als muziek in de oren. Maar ook mannen die relatief veel haar hebben, op hun rug bijvoorbeeld, dromen ervan om voorgoed verlost te worden van scheren, epileren of harsen. Gelukkig biedt de hedendaagse technologie mogelijkheden om definitief te ontharen.
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Bij  IPL ontharen wordt er gebruik gemaakt van selectieve foto-thermolyse. Dit betekent dat er lichtenergie wordt omgezet om haarzakjes kapot te maken, zodat er geen haar meer uit kan groeien.
Bij IPL gebruikt men verschillende licht golflengtes (meerdere kleuren).  het haarzakje wordt beschadigd. IPL t apparaat zend  de lichtenergie met golven (gepulseerd)

Behandeltijd:
• Kort
• Grote oppervlaktes in één keer
• Meestal tussen de 8 en 10 behandeling
• Niet zo pijnlijk
• Vaak nauwelijks zichtbaar
• Kortere hersteltijd.

 

Zuurstofbehandeling.
Op dit moment is de Jetpeel behandeling uitgeroepen tot de meest gewenste huidverjongingsbehandeling ter wereld!
Met de jet peel kan je verbluffende resultaten bereiken dankzij de innovatie techniek van de Jet Peel. Jet Peel is een nieuw methode om de huid pijnloos te behandelen, je ziet al bij een eerste behandeling een verbazingwekkende verbetering van de huid. De Jet Peel is afkomstig uit de medische wereld, deze werd ingezet voor wondheling en huidweefselvernieuwing
Door middel van een geconcentreerde waterstraalkracht van fysiologische zout en met een snelheid van 200 m per seconde wordt er een dieptereiniging, hydratatie en exfoliatie van de huid verkregen. Als anti-ageing behandeling wordt het water verrijkt met natuurlijke werkstoffen zoals vitaminen, mineralen en hyaluronzuur. Deze worden door de krachtige waterstraal diep in de huid gebracht, zonder gebruik van naalden en geheel pijnloos !
Jet peel behandeling wordt ingezet voor het behandelen van rimpels, pigmentatievlekken, acne, droogte, littekens en is zeer effectief ter bestrijding van huidveroudering in het algemeen.
Men kan na een behandeling met de Jet Peel de normale activiteiten gaan uitvoeren zonder ongemakken.
Wij zijn trots om de eerste beauty instituut te zijn die deze unieke behandeling uitvoert. Jet behandeling van

60 min € 110,00
80 min € 160,00