Huidanalyse

Een goed en compleet huidadvies begint met het stellen van een juiste diagnose. Voor het maken van een professionele en uitvoerige huidanalyse wordt bij Beautysalon Auric Skincare gebruik gemaakt van de Skin Scanner.

De Skin Scanner is een uniek apparaat waarmee de huid veilig en doeltreffend kan worden doorgelicht. Door middel van kleuren geeft de huidscanner exact aan waar de probleemgebieden zich bevinden. Zowel u als uw Auric skincoach kunnen precies zien waar de verstopte poriën zitten, maar bijvoorbeeld ook gebieden met hyperpigmentatie of onderhuidse dehydratatie. Uw skincoach neemt vervolgens samen met u uw huid en bepaalde leef- en eetgewoontes door. Zo krijgen wij een compleet beeld van welke behandeling het beste bij u past. Op basis van deze concrete informatie ontvangt u een persoonlijk verzorgingsadvies, dat wij vermelden in uw eigen skinpas. Hierin staat ook hoe u uw huid in topconditie kunt krijgen en behouden. Na een aantal maanden kunnen we samen met u de resultaten bekijken.

Wat laat de huidscan zien?

  • Vochtgehalte
  • Talggehalte, vette huid, verstoppingen en acne
  • Voedingstekort
  • Pigmentatie
  • Slechte doorbloeding
  • Dunne, gevoelige huid.

Benieuwd hoe het met de conditie van uw huid is gesteld? En graag een passend advies met de mooiste make -up merken? Maak dan snel een afspraak voor een gratis huidscan! Beautysalon Auric Skincare is telefonisch te bereiken op 036-844 55 17. Ook per mail kunt u uw afspraak maken.

Graag tot ziens in onze salon!