Over Beautysalon Auric Skincare

Wat maakt Beautysalon Auric Skincare bijzonder?

Lia Khadir, eigenaresse van Beautysalon Auric Skincare, doet sinds 2007 met veel passie en plezier waar zij goed in is. Werken met mensen vind ik geweldig! Met mijn medische achtergrond, certificeringen in diverse cosmetische specialismen en mijn passie voor huidverbetering heb ik mijn ideale roeping gevonden in de salon. Ieder mens is uniek en iedere huid is uniek, niets is mooier dan, dat je je daar in kan verdiepen. Om vervolgens middels een professionele analyse het mooiste van iemand naar boven te kunnen halen, een mooie stralende huid. Iedereen wil een mooie verzorgde huid, het is voor mij een enorme uitdaging om elke cliënt van het juiste advies te voorzien. Het is een onbetaalbaar gevoel, wanneer mijn klanten  tevreden en gelukkig met het eindresultaat mijn salon verlaten.

Waarin onderscheid Beautysalon Auric Skincare zich van andere salons?

Onze salon is puur gericht op huidverbetering, niet alleen een goede reiniging of verzorging is belangrijk. Ik heb mij echt gefocused op de kern van de vraag; ”Hoe kun je de huid van iemand nu echt verbeteren” Ik ben al jarenlang de nieuwste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering aan het volgen middels lezingen, casestudy’s, trainingen van experts en professoren, tot internationale beurzen. Mijn interesse zit hem vooral in huidproblemen, denk hierbij aan acne, littekens, pigmentatie of anti agening. Ik wil graag mijn klanten kunnen helpen met dit soort huidproblematiek, door de juiste behandeling in combinatie met de juiste producten te bieden. Aan mijn salon zijn diverse unieke behandelmethoden ontwikkeld om veel huidproblemen met succes te kunnen behandelen, hier ben ik ontzettend trots op!~Aldus Lia Khadir.

Specifieke behandelmethoden:

Onze salon biedt cliënten een unieke huidverjonging behandeling waarbij de resultaten direct zichtbaar en vooral verbluffend zijn! De behandeling wordt geheel veilig en pijnloos uitgevoerd met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkeld zuurstofapparaat. Door de zogenoemde zuurstofbehandeling toe te passen in combinatie met speciaal voor deze methode ontwikkelde dermocosmetics producten, samengesteld uit puur natuurlijke bestandsdelen, kan het maximale resultaat worden behaald. We zijn expliciet op zoek gegaan naar producten die voor alle huidproblemen een werkende oplossing bieden en samengesteld zijn uit natuurlijke bestandsdelen, parabenen vrij en waar geen mineralen oliën aan toegevoegd zijn. Na enige research is onze keuze gevallen voor de Dermocosmetics producten van Alissa Beauté. De reacties van cliënten geven aan dat we hierin een prima keuze hebben gemaakt en in oktober zullen we met dit fantastische merk op de beurs staan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *