Alissa Beaute Auric Skincare

Alissa Beauté

Nieuw! Puur natuurlijke dermocosmetica producten van Alissa Beauté

 

alissa beauté Beautysalon Auric Skincare

Beautysalon Auric Skincare

Wie en wat is Alissa Beauté?

De beauty lijn van het merk Alissa Beauté omvat puur natuurlijke dermocosmetica, gemaakt door laboratoria in Italië op basis van de meest recente wetenschappelijke en technologische onderzoeken. De specialisten en laboranten uit de Italiaanse dermatologie, lopen voor op de Nederlandse huidspecialisten als het gaat om ontwikkeling van producten voor de huid uit puur natuurlijke bestandsdelen. De beste specialisten zijn samengekomen onder deze prachtige naam. Beautysalon Auric Skincare is er erg trots op, dat zij deze exclusieve cosmetica lijn aan haar klanten in de salon mag aanbieden. Voor de behandelingen in de salon heeft Alissa Beauté puur natuurlijke verzorgingsproducten ontwikkeld, waarmee Beautysalon Auric Skincare haar behandelingen nog effectiever voor de klant kan toepassen. Bovendien heeft onze salon alle professionele apparatuur in huis om behandelingen in combinatie met deze prachtige producten tot een hoger niveau te tillen. De resultaten zijn verbluffend! Beautysalon Auric Skincare biedt sinds kort een nieuwe unieke huidverjonging methode met een zuurstof behandeling. De zuurstofbehandeling wordt uitgevoerd met een speciaal ontwikkeld apparaat in combinatie met de producten van Alissa Beauté.

Alissa Beauté, meer dan alleen verzorging

Na jarenlange wetenschappelijke onderzoeken, hebben de specialisten van Alissa Beauté producten ontwikkeld voor ieder huidtype. De productenlijn bestaat niet alleen uit huidverzorging producten zoals: reiniging, creme’s, anti agening en serums, maar ook een mooie male-up lijn behoort tot de successen van deze lijn.

Bekendheid in Nederland

Beautysalon Auric Skincare heeft fantastische ervaringen met de producten van Alissa Beauté, echter is dit mooie merk nog niet zo bekend in Nederland. Naar verwachting, zal hier snel verandering in komen wanneer onze collega’s deze lijn in handen krijgen. Beautysalon Auric Skincare zal dit najaar op een aantal grote beurzen te vinden zijn, waar wij niet alleen u als klant graag kennis laten maken met deze fantastische producten, maar ook onze collega Schoonheidsspecialisten. Indien u meer informatie wenst, kunt u geheel gratis een informatie brochure bestellen via onderstaand e-mailadres.

info@auricskincare.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *